Kövess minket!
  
     

Mire jó a sminkelés?

Mire jó a sminkelés?
2015, május 12.

A legtöbb nő naponta sminkeli magát. Ez sok munkahelyen elvárás is, de nem csupán emiatt visszük föl arcbőrünkre a sminktermékeket.

Sokan a bőrhibák eltüntetése miatt kezdenek alapozókat, púdereket használni. Mások a szemüket szeretnék hangsúlyosabbá, nagyobbá varázsolni, hogy felhívják a figyelmet tekintetükre, vagy feltűnőbb ajkakat rajzolnának maguknak. Sok nő a sminkkel szebbnek, üdébbnek, ápoltabbnak szeretne tűnni, ezzel is kifejezve az egyéniségét.

A napi sminkelés nem túl bonyolult, ha megtaláljuk az egyéniségünkhöz illő színkombinációkat és formákat. A legelső lépés, bármilyen sminket is válasszunk, a szemöldök magrajzolása, kiemelése, és ezzel a megfelelő keret megadása arcunknak.

Nem mindegy az sem, hogyan festjük ki a szemünket, milyen színű szájfényt használunk és milyen árnyalatú alapozó illik bőrünk színéhez. Ha megtaláltuk a bőrünk típusához megfelelő árnyalatokat, hangsúlyozhatjuk arcunk különleges részeit, legyen az a szánk, a szemünk vagy akár a szempillánk. Ezzel egy időben elfedhetjük a kevésbé előnyös területeket, például a nagyobb orrot, esetleg a karikás szemeket.

Ha Ön is szeretné megtanulni, milyen sminkek illenek arcához, erre manapság számos lehetőséget, szolgáltatást talál. Tanulja meg Ön is, hogyan tudja ápolttá varázsolni arcát egy szolid nappali sminkkel és milyen típusú éjszakai smink illik egyéniségéhez egy esti bulira!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
smkinkelés
Szeretné megtanulni, hogyan kell lélegzetelállító sminkeket készíteni?

A sminkes olyan szakma, ahol szükség van kreativitásra, alkotás iránti vágyra és természetesen folyamatos tanulásra és önmagunk tovább képzésére. Azonban...

Close