Kövess minket!
  
     

Szeretné felejthetetlenné tenni az ünnepeket gyermeke számára?

Szeretné felejthetetlenné tenni az ünnepeket gyermeke számára?
2015, május 12.

Akkor itt az alkalom, lepje meg őt arcfestéssel!

A gyerekek minden alkalmat megragadnak, hogy valaki más bőrébe bújhassanak. Ez alól a különböző ünnepek, majálisok, zsúrok sem képeznek kivételt. Még ha egy alkalom, mint a húsvét, családi ünnepnek számít is, van lehetőség együtt ünnepelni egy közösségi rendezvény keretein belül, és olyankor sokkal jobb szórakozás, ha összegyűlnek kicsik, nagyok, és mókás figurák bőrébe bújnak.

A gyerekeknek érdemes ilyen színes, játékos időtöltést biztosítani minden gyermekbarát rendezvényen, hiszen úgy lesz sikeres a szervezés, a program, ha mindenki jól érzi magát.

A szórakoztató programokhoz nincs is jobb kedvcsináló, mint az arcfestés. Az alkalomhoz illően lehet állatos, nyuszis, bárányos, csibés az arcfestés, de a szokásos kedvencek, mint a tigris, cica, kutyus, pillangó és a nonfiguratív minták is helyet kaphatnak a repertoárban.

Mivel vélhetően rengeteg gyermek látogat el egy ilyen alkalomra, ezért érdemes arcfestő standot kialakítani akár több sminkes biztosításával, hogy elkerüljék a nagyobb sorokat.

Külön előnye, hogy a felnőttek is szeretik az ilyen programokat, hiszen amíg csemetéjüket festik, addig nyugodtan nézelődhetnek, beszélgethetnek.

Az arcfestékek nem tartalmaznak káros anyagokat, így nyugodt szívvel engedhetik a szülők a gyermekek arcára festeni a kedvenc mesehőst, mintát, színeket. A nap végével az arcfesték könnyedén eltávolítható vízzel és egy kis szappannal, lemosása nem okoz nehézségeket.

Ha tehát alkalom, közösségi szórakozás, mindig jól jön egy arcfestő program is a gyerekeknek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube