Kövess minket!
  
     

Testfestés a feltűnés receptje!

Testfestés a feltűnés receptje!
2015, május 12.

Míg az arcfestés a test egy kis részének megfestése, díszítése, addig a testfestés, ahogy az a nevéből is sejthető, az egész testet beborító díszítő festés, minta. Sok alkalomra kiváló, és különleges, meglepő külsőt kölcsönöz.

Testfestést viselni nagyon hasznos különböző rendezvényeken, így reklámcélokra is kiváló fogás, például ha egy-egy cég szeretné képviseltetni magát valami látványos dologgal. Ez lehet egy előre megadott céges motívum, legtöbbször céglogó, vagy ízléses, művészi kivitelezésű testfestés is.

Sokszor a topless testfestést alkalmazó cégek a minták és motívumok, a céglogó megjelenítése segítségével emlékezetessé teszik a cég jelenlétét a rendezvényen, mely még tovább erősíthető úgy, hogy ha a testfestés modellje öltözékével és sminkjével is kiemeli a céget, valamint egy alkalmas frizura is sokat emel még a színvonalon és az összhatáson.

Ékszer helyett is hatásos kiegészítő, az egyedi, tervezett testfestés! Tökéletesen idomul a ruha szabásához színben és formában is.

A testfestés felhasználása igen sokrétű:

  • divatbemutatók, fotózás
  • esküvői, estélyi ruhák kiegészítője
  • tánc- és színházi bemutatók
  • egyedi, ünnepélyes alkalmak

Mivel rendkívül könnyedén eltávolítható, és természetes, nem allergén anyagok felhasználásával készül, alkalmazása rendkívül közkedvelt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hennatetoválás
Mit is jelent a hennafestés?

Számtalanszor találkozhattunk a hennafestéssel, hiszen nők százai hordják bőrükön ezt a látványos, azonban nem túl maradandó testfestést. A Közel-Keleten, azon...

Close