Kövess minket!
  
     

UV testfestés

UV testfestés
2015, május 12.

Napjainkban igen nagy divatnak örvend a testfestés, és annak minden változata. Számos felhasználási területen hódít már a testfestés, a szolidabb, visszafogott mintáktól az extravagáns teljesalakos, topless festésekig, csak a képzelet és az igények szabhatnak határt.

Ha valaki még ezeket a lenyűgöző alkotásokat is fokozni szeretné, létezik UV testfestés is, amely normális fényviszonyok között láthatatlan, azonban a megfelelő UV fényhatásra világít.

A festékben található UV reagens anyagnak köszönhetően remek hatást érhet el a megrendelő, akár magán célokra, akár üzleti indíttatásból készítteti a művet.

Éjszakai szórakozóhelyekre tökéletes választás egy UV testfestéssel készült minta, mind a vendégeknek, mind a létesítmény személyzete részére, hiszen dekoratív, figyelemfelkeltő jelenségről van szó, amely maximálisan eléri a célját. A technika közkedvelt továbbá látványszínházakon, táncelőadások alkalmával, és fotó sorozatokhoz is.

Ezek a minták is ugyanolyan tartósak és vízállóak, mint az eredeti testfestésnél. Előnye, hogy különleges megjelenést kölcsönöz bármely diszkóban, éjszakai szórakozóhelyen, exkluzív bárban, ahol UV világítás is található.

Ön is lát fantáziát az UV testfestésben? Akkor itt az alkalom, hogy kipróbálja!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
testfestés
Testfestés a feltűnés receptje!

Míg az arcfestés a test egy kis részének megfestése, díszítése, addig a testfestés, ahogy az a nevéből is sejthető, az...

Close